VK STAGE 2020
  VK VERJAARDAGEN
birthday_cake
GELUKKIGE VERJAARDAG
7
Cuypers Henri
Gussé Thomas
9
Van Hulle Arne
10
Van Der Hoogerstraete Rune
GRAAG AANSLUITEN OF ZIN OM EENS TE KOMEN VOETBALLEN
ONGEVALAANGIFTE

Beste VK-leden, ouders en sympathisanten,

Helaas is ons seizoen vroegtijdig gestopt, wat we natuurlijk allemaal heel jammer vinden want voetbal is wat ons allemaal wekelijks bij elkaar brengt. Wij, VK Knesselare, zijn ondertussen volop bezig het volgende seizoen aan het voorbereiden zodat we al ons leden, ouders, vrijwilligers, sponsors en alle andere sympathisanten terug warm kunnen en vooral mogen ontvangen op al onze sportieve en extra-sportieve activiteiten.

Langs deze weg willen we jullie informeren over het reilen en zeilen bij VK Knesselare. In onderstaande nieuwsbrief kan u informatie terugvinden over:

  • Jeugdtornooi
  • VK Stage
  • A-Ploeg
  • Infomoment seizoen 2020-2021
  • Special thanks.

 Stay safe/stay home.

Jean-Pierre Buyle

Voorzitter VK Knesselare

  • JEUGDTORNOOI:

Zoals verwacht hebben we hiervoor geen groen licht gekregen om dit te laten doorgaan in mei. Aangezien iedereen goesting heeft om te voetballen gaan we niet wachten tot de nieuwe competitie start om terug wedstrijdjes te spelen. Ons VK tornooi is intergraal verzet naar het weekend van zaterdag 15 / zondag 16 AUGUSTUS. Noteer alvast in jullie agenda!

  • VK STAGE:

In deze tijden toch ook goed nieuws, de VK stage gaat (onder voorbehoud ***) door net als vorige jaren. De eerste week van augustus is VK Knesselare dit jaar the place to be voor uw sportende kids! Van 3 tot 7 augustus is er terug een spannende sportweek voorzien met veel voetbal maar ook andere sporten (oa zwemmen, basketbal, tennis,…) maar ook boswerking, survival, etc… Voor iedereen wat wils! Inschrijvingen lopen tot eind juni (tenzij vroeger volzet)

INSCHRIJVEN? Klik door naar www.vkknesselare.be

*** PS : mocht er door de regering toch beslist worden om kampen en stages niet te laten doorgaan deze zomer wordt uw inschrijvingsgeld intergraal teruggestort.

  • A-Ploeg:

Door de Corona-maatregelen is er abrupt een einde gekomen aan de vele voetbalcompetities. Al onze jeugdreeksen werden stilgelegd alsook die van onze eerste ploeg. Door de uitstekende resultaten van dit seizoen is VK Knesselare als één van de beste tweedes in zijn reeks promovendus en spelen we volgend seizoen terug in 3e provinciale. Leuke eraan is dat we terug enkele derby’s (Maria-Aalter, Ursel,…) op de kalender krijgen, met als uitspringer natuurlijk VK-Sparta en omgekeerd . Volg VK Knesselare op Facebook waar alle info heet van de naald wordt gecommuniceerd! 

  • INFOMOMENT SEIZOEN 2020-2021:

Net als vorig seizoen willen we al onze leden persoonlijk het project voor volgend seizoen voorstellen. Dat is elke jeugdploeg voorstellen aan zijn/haar trainer voor komend seizoen, ploegafgevaardigde, nieuwe en oude vriendjes, de verantwoordelijken en de visie.

Graag nodigen we iedereen uit op zaterdag 27 juni om 10 uur.

Indien het mag zal dat in de kantine van VK zijn, indien we nog niet mogen samen komen zal dit digitaal worden, we houden jullie op de hoogte!

  • SPECIAL THANKS:

Langs deze willen we uitdrukkelijk nog eens alle vrijwilligers bedanken voor de hulp bij het afgelopen seizoen, in het bijzonder de ploegafgevaardigden die elke week klaar staan om zowel de kinderen als de trainer(s) bij te staan met raad en daad, BEDANKT! Hopelijk mogen we volgend seizoen terug op jullie steun rekenen want die is van vitaal belang.